0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πολύ καλο
Αχαχαχαχα όχι ρε σεις παρέα κάτσαμε και παίξαμε λίγο με κάποια ρολογακια ακόμα μου τρέχουν τα σάλιαΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κατάλαβα κάτι για τον εαυτό μου πάντως από αυτή την όμορφη πρώτη γνωριμία από κοντά με άνθρωπο με το ίδιο πάθος με εμένα η και μεγαλύτερο,και το εννοώ καλοπροαίρετα, είναι ότι έχω να αλλάξω πολλά ρολόγια ακόμα Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 01, 2019, 22:12:23 μμΑν κατάλαβα κάτι για τον εαυτό μου πάντως από αυτή την όμορφη πρώτη γνωριμία από κοντά με άνθρωπο με το ίδιο πάθος με εμένα η και μεγαλύτερο,και το εννοώ καλοπροαίρετα, είναι ότι έχω να αλλάξω πολλά ρολόγια ακόμα Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk....αν έχεις λογική, σύνεση και εγκράτεια, μπορείς να απολαύσεις πολλές χαρές από αυτήν την ενασχόληση.
Καλό μήνα !
Στο περίπτερο....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 01, 2019, 22:12:23 μμΑν κατάλαβα κάτι για τον εαυτό μου πάντως από αυτή την όμορφη πρώτη γνωριμία από κοντά με άνθρωπο με το ίδιο πάθος με εμένα η και μεγαλύτερο,και το εννοώ καλοπροαίρετα, είναι ότι έχω να αλλάξω πολλά ρολόγια ακόμα Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοιος εχει το GO? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 01, 2019, 21:47:55 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.6 μηνες!!!Και μετα αγχώνεστε για κανα σεικο που πρέπει να παει για σέρβις Ιαπωνια! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Tudor58 στις Οκτώβριος 01, 2019, 10:57:43 πμΚαλό μηνα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Τέλεια η φωτό οπως πάντα άλλωστε!
Καλό μηνα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.