0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: oikonikos στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 21:31:57 μμΠολύ ωραίος Φιλιππε-ευχαριστώ φίλε μου!!
Πολύ ωραίος Φιλιππε
@ nicolasg, watchman και geezervΣας ευχαριστώ πολύ!!!Το έχω μόλις... 13 χρόνια!Οκ, δεν είναι beater, όπως το είχα παλιά, αλλά το φοράω. Το έχω ξανανεβάσει και παλιότερα, αλλά λίγες φορές.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Η κατάσταση του είναι πιο καινούργια και από το καινούριο!!Εύγε!!!!!!!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 21:39:49 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 21:31:57 μμΠολύ ωραίος Φιλιππε-ευχαριστώ φίλε μου!!Και η φωτό όμορφη αλλά και το Σεικο...Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 21:30:15 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολυ ωραία φωτογραφία... για διαφήμιση!Το ρολόι είναι πάρα πολύ ωραίο! Κακώς το βάζουμε σε σύγκριση με το skx. Άλλη προσέγγιση κατά τη γνώμη μου και πολύ καλό το αποτέλεσμα.
Το seiko,ειναι πολυ ομορφο
Παράθεση από: The_Time_Styler στις Σεπτέμβριος 18, 2019, 21:30:15 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βλέπω το ντύσιμο και ..........ανατριχιάζω. Εδώ.......(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.