0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
is insurance cheaper on older carsΠιστεύω το πιο όμορφο μοντέλο της steinhart...ότι πιο ποιοτικό έχω αγοράσει σε αυτά τα χρήματα...
Καλημέρες
Χρονογράφος Gallet από τα 70s
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Andreas_el στις Δεκέμβριος 28, 2018, 08:02:21 πμΚαλημέρεςΩραια φωτογραφία και ρολόι! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: georgefl74 στις Δεκέμβριος 28, 2018, 11:47:37 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Toυ πάει πολύ το canvas!
Παράθεση από: Vagelis? στις Δεκέμβριος 28, 2018, 11:49:30 πμΠαράθεση από: georgefl74 στις Δεκέμβριος 28, 2018, 11:47:37 πμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Toυ πάει πολύ το canvas!μεγαλο,δεν ειναι?
Καλημεραααααα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Δεκέμβριος 28, 2018, 12:28:47 μμΚαλημεραααααα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalkωραια,μοντελο?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.