KostisP και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια λοιπον οικογενειακη...Και μια τα ρολογια που μου εχουν μεινει στο συνολο...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα JLC 8 days GMT
Μια λοιπον οικογενειακη...Και μια τα ρολογια που μου εχουν μεινει στο συνολο...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 15, 2018, 17:59:06 μμγιατι δεν πηρς το ηλιακο?Γιατι ειμαι κλασικός Επίσης νομίζω δεν υπάρχει λόγος . Αλλωστε 90€ πάνω δεν είναι λίγα .
γιατι δεν πηρς το ηλιακο?
Καλό Σαββατοκύριακο
Παράθεση από: Spyoly στις Δεκέμβριος 15, 2018, 10:35:10 πμΚαλημέρα JLC 8 days GMTΠάνεμορφο ρολόι! Sent from my MI 5X using Tapatalk
...καλά, το "Σήμερα φόρεσα", σήμερα, πρέπει να είναι ρεκόρ ποιότητας. Αντε, να ρίξω ένα μήπως και κεντρίσω συναισθηματικά το φιλοθεάμον κοινό
ρίχνω.. ένα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Giorgos_I στις Δεκέμβριος 15, 2018, 21:20:21 μμ...καλά, το "Σήμερα φόρεσα", σήμερα, πρέπει να είναι ρεκόρ ποιότητας. Αντε, να ρίξω ένα μήπως και κεντρίσω συναισθηματικά το φιλοθεάμον κοινό ρίχνω κι εγώ ένα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.