0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis? στις Δεκέμβριος 13, 2018, 15:31:13 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Δεκέμβριος 13, 2018, 15:23:23 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Δεκέμβριος 13, 2018, 15:20:18 μμΠολύ ωραία φωτό και ένα δύσκολο να φωτογραφηθεί ρολόι!Δε συμφωνώ.Νομίζω ότι είναι απ τα πιο φωτογενή ρολόγια.Η φωτο του φίλου εδώ,πολύ καλή όντωςΕίναι δύσκολο λόγω πλέξι Πέτρο...Εγώ γιατί το πήρα με ζαφείρι νομίζεις...? για να μην έχω τέτοια προβλήματα
Παράθεση από: Petros1 στις Δεκέμβριος 13, 2018, 15:23:23 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Δεκέμβριος 13, 2018, 15:20:18 μμΠολύ ωραία φωτό και ένα δύσκολο να φωτογραφηθεί ρολόι!Δε συμφωνώ.Νομίζω ότι είναι απ τα πιο φωτογενή ρολόγια.Η φωτο του φίλου εδώ,πολύ καλή όντωςΕίναι δύσκολο λόγω πλέξι Πέτρο...
Παράθεση από: Vagelis? στις Δεκέμβριος 13, 2018, 15:20:18 μμΠολύ ωραία φωτό και ένα δύσκολο να φωτογραφηθεί ρολόι!Δε συμφωνώ.Νομίζω ότι είναι απ τα πιο φωτογενή ρολόγια.Η φωτο του φίλου εδώ,πολύ καλή όντως
Πολύ ωραία φωτό και ένα δύσκολο να φωτογραφηθεί ρολόι!
Ζαφείρι είναι κι αυτό της φωτογραφίας παιδιά
Το ζαφείρι είναι πιο όμορφο είναι η αλήθεια.... τα έχω δει και τα δύο δίπλα δίπλα...!
Παράθεση από: Wolf- στις Δεκέμβριος 13, 2018, 16:53:22 μμΤο ζαφείρι είναι πιο όμορφο είναι η αλήθεια.... τα έχω δει και τα δύο δίπλα δίπλα...!οκ δεκτο,απλα ειναι ενα ακομα speedmaster
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.