0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 20, 2015, 09:48:06 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολυ ωραιο ρολοι Νικο !!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: constantine στις Ιανουάριος 17, 2015, 18:58:51 μμδεν ειναι η φωτογραφια καληαν δεις την πιο πανω θα πεις οτι μου πεφτει μεγαλο το ρολοι μετραει και σε λογικη τιμη,σωστα?
δεν ειναι η φωτογραφια καληαν δεις την πιο πανω θα πεις οτι μου πεφτει μεγαλο
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 20, 2015, 14:27:32 μμΠαράθεση από: stavros1982 στις Ιανουάριος 20, 2015, 13:41:45 μμΠεραστικα Χαρη.Ωραια παρεα ευχαριστώ Σταύρο μου!!! Να είσαι καλά αδερφέ!Έχω και τη γυναίκα μου (που με κόλλησε ) δἰπλα μου... Ωχ περαστικα σας λοιπον.Σας καταλαβαινω κ εγω με την γυναικα κ τον μικρο ετσι ημασταν 9 μερες συνολικα,νοσοκομειο το σπιτι.Υπομονη τι αλλο να κανεις. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: stavros1982 στις Ιανουάριος 20, 2015, 13:41:45 μμΠεραστικα Χαρη.Ωραια παρεα ευχαριστώ Σταύρο μου!!! Να είσαι καλά αδερφέ!Έχω και τη γυναίκα μου (που με κόλλησε ) δἰπλα μου...
Περαστικα Χαρη.Ωραια παρεα
Ελπιζω να ειστε τυχεροι κ να σας περασει πιο γρηγορα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πρωινή......Φιλικά .......Γιωργος
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 20, 2015, 19:18:19 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πρωινή......Φιλικά .......Γιωργοςωραίο Γιώργο!!Σου πάει πολύ αδερφέ!
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 20, 2015, 19:25:07 μμΠαράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 20, 2015, 19:18:19 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πρωινή......Φιλικά .......Γιωργοςωραίο Γιώργο!!Σου πάει πολύ αδερφέ!Ευχαριστω φιλε μουΦιλικά .......Γιωργος
Παράθεση από: stavros1982 στις Ιανουάριος 20, 2015, 19:08:36 μμΕλπιζω να ειστε τυχεροι κ να σας περασει πιο γρηγορα.Ευχαριστώ φίλε Σταύρο! Μακάρι!!...γιατί την Κυριακή παντρεύω ένα φίλο και έχω αγχωθεί...
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 20, 2015, 19:18:19 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πρωινή......Φιλικά .......ΓιωργοςΠολυ ομορφο το orient Γιωργο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.