TATAR και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ομορφα πραματα παιδια!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 07, 2014, 12:17:18 μμΠαράθεση από: PK73 στις Σεπτέμβριος 07, 2014, 12:08:53 μμωραιο Νικολα! στα πατρια εδαφη...?Όχι Πάνο, κοντινή απόδραση στην Κορινθία.Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk... καλά μου φάνηκε ότι στο βάθος είδα το....παπόρι απ᾽την Περσία
Παράθεση από: PK73 στις Σεπτέμβριος 07, 2014, 12:08:53 μμωραιο Νικολα! στα πατρια εδαφη...?Όχι Πάνο, κοντινή απόδραση στην Κορινθία.Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ωραιο Νικολα! στα πατρια εδαφη...?
Μάνα-Seiko: "Θέλουν να μου πάρουν τα παιδιά μου...!"
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: g_squared στις Σεπτέμβριος 07, 2014, 15:45:12 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ωραιος,στο φως δεν εχεις προβλημα,να δεις την ωρα?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 07, 2014, 11:53:14 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπίτηδες το κάνεις έτσι; Πέτυχε, έχω ψηθεί (αλλά για το απλο)!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.