0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: PanosI στις Φεβρουάριος 09, 2014, 18:03:11 μμΠαράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 09, 2014, 17:52:49 μμΠάνο υπέροχο για όλες τις μέρες εκτός από τη σημερινή!Γιατί, τι έχει η σημερινή Χάρη ;Mπάλα Παο-Μπαοκ
Παράθεση από: charisps στις Φεβρουάριος 09, 2014, 17:52:49 μμΠάνο υπέροχο για όλες τις μέρες εκτός από τη σημερινή!Γιατί, τι έχει η σημερινή Χάρη ;
Πάνο υπέροχο για όλες τις μέρες εκτός από τη σημερινή!
Όπως έχω ξανααναφέρει είναι από τα Rolex που μου αρέσουν πάρα πολύ!Κι επειδή δε μπορώ να το πάρω, πήρα το Mako xl που του φέρνει λίγο...
..αντιπαρέρχομαι την υβριστική απάντηση του αδερφού Βαγγέλη, ο οποίος φυσικά λατρεύει το ρολόι σου όλες τις μέρες του χρόνου!!Υπέροχο είναι Πάνο μου!!!Μακάρι να είχα κι εγώ ένα...σε μαύρο εννοείται!Καλά βρε; Γαύρος με πράσινο ρολόι;
Είδα το ρολόι αυτό χθες και επαθα πλάκα.Παρα πολύ καλό και ιδανικό στον καρπό, δείχνει άνετα 40 αρι.Gentlemen's size που λέει και ο koubi (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν τα σπάει το ντεκόρ με το πηρούνι που εβγαλα ? Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Φεβρουάριος 09, 2014, 00:56:36 πμΕίδα το ρολόι αυτό χθες και επαθα πλάκα.Παρα πολύ καλό και ιδανικό στον καρπό, δείχνει άνετα 40 αρι.Gentlemen's size που λέει και ο koubi (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν τα σπάει το ντεκόρ με το πηρούνι που εβγαλα ? Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμικρο για τον καρπο σου
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Iphone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.