0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Με ψηφιακό Σοβιετικό σήμερα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2 φορες ; Ετσι για να το εμπεδωσουν ολοι Νικο , Αλεξ η γομα που ειναι ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προβοκάτσια
Απο Ρωσια με αγαπηΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωωωωω!!! Πολύ ωραία!
Αυτό που ανεβάζει, είναι ΡΟΛΟΓΑΡΑ, και μάλιστα vintage T < 25, που του ανοιξε ο κωλ, ....ε, η τύχη, και το βρήκε σε εξαιρετική κατάσταση. Ειναι η βάση αξιολόγησης των υπολοίπων. Και αμα το δώσει, εγώ θα πάψω να του μιλάω.
Μεγαλη μπουκια φαε , μεγαλο λογο μην λες Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμα το δώσει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ, .......................(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δηλώνω δημόσια ότι αν το δώσω ποτε ο LEGEND μας θα είναι ενήμερος. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.