P.I.T. και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε τώρα σε κατάλαβα. Το χρησιμοποιείς ως εργαλείο γυπαετού."Μωρό μου, αν πλητρολογήσεις το σωστό συνδυασμό, ανοίγεις την πόρτα της καρδιάς μου"
Καλημέρες(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα
Σαν καλός Βλασσης....Καλημέρα αλά vintage σήμερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα από κάστρο Ναυπάκτου. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Vintage Friday Καλημέρα
Πόσο όμορφο το κίτρινο dial. Ψάχνω να βρω αξιόλογη κίτρινη πρόσοψη εδώ και πολύ καιρό να μοντάρω ένα ρολόι, χωρίς καμμία τύχη
NICE Technos small second, handwound, I supose.
Τζισοκάρααααααααααααα !(πολύ το σφίγγεις κουμπάρε, άσε να παγαίνει και λίγο αιματάκι στα δάχτυλα)
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γεια σου συνάδελφε!
Καλημέρα και σε εσένα ! (το λουράκι όντως τα σπάει.... αν δεν βαριόμουν το βγάλε - βάλε του bracelet - θα πήγαινα και εγώ !!!)
Πολύτιμο κόσμημα χωρίς να έχει οποιοδήποτε χροιά πολυτελούς αντικειμένου. Επίτευγμα. Εξαιρετικός συνδυασμός με το λουρί αυτό Απόστολε.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.