0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και από μένα. Καινούριο ρουχαλακι...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Μια χαρα κουπα ειναι αυτη!Τη κουπα GWF τη χρησημοποιουμε αποκλειστικα στο σπιτι
SNK807, same watch this week (except evening), strap changes from time to time...
Orient Kamasu.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
τωρα ξεκόλλησε το tapatalk...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό απόγευμα συννεφιασμένης τρίτης σε όλη την παρεα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το είδα στα γρήγορα και το μπέρδεψα με oris !Πολύ ωραία!!!
τα σπαει το monopusher της λεμανια ωστοσο επειδη o spyoly ειναι δυνατος παιχτης ειπα σημερα να αναρτησω αυτο nivada depthmaster 1000 baby panerai απο τα αγαπημενα μου ρολογια... ΥΓ.ο taylor θα αρχισει τα δικα του τωρα δεν ειναι ημερομηνια σωστη βγαλε καρπισια και τετοια .....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.