0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τέτοιο ρολόι εταιρίας στον κόπο σου τι κοψίδια ρε Νίκο λα μας φουαγκρα και φιλε μινιόν μόνο λέμε... Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νύχτα κι εγώ
Φοβερό! Να το χαίρεσαι!
Ευάγγελε μας έλειψαν οι φωτογραφίες σου τοσο καιρο!!!
Στο καταφύγιο είσαι;Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε σπάει, δε χαλάει,και στα βαθιά βουτάει, ζήλεια πολλή νοιώθει η Rolex, που κάθεται και τα κοιτάει. Στο χέρι βάλτο και θα δείς, πόσο θα σ' εξυπηρετήσει,άλλο ρολόϊ δεν θα δείς, τόσο να έχεις αγαπήσει. Ρολόι για όλες τις δουλειές,ξηρά, θάλασσα και αέρα,(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)και άρχισέ τους στις ξυλιές, (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)κουπί να κάνουν στην γαλέρα. Γιατί είναι αυτό μοναδικό,ρολόι πρώτο, μέσα σ' όλα, πολλοί το αγάπησαν αυτό, και ξεπουλά, .....ζεστή φρατζόλα.
Με τσάκωσες γείτονα!
Ε τι μόνο εσύ θα με βρίσκεις; Αγαπημένο μέρος το καταφύγιο γείτονα..Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είχα χρόνια να πάω Μάριε. Πολλά όμως.Πηγαίναμε εκεί καμιά γκομενίτσα από το σχολείο.
Καλημέρα. Καλό σουκου(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό ΣΚ σε όλους.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.