0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστώ Κοσμά. Η γνωστή έκδοση του Meranom είναι νομίζω που έφτασε πριν κάποιο καιρό στα χέρια μου από φίλο του "χώρου" μας. Με την ευκαιρία, θα σε ενοχλήσω κάποια στιγμή γιατί θέλω κάποιες πληροφορίες για πιθανή μελλοντική συναρμολόγηση βοστόκ.
Εγώ κλασικά ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάθε μέρα ώστε να δω τη χρονομετρία του.Μέχρι στιγμής ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. Αλλά θα του δώσω κι άλλο περιθώριο να κάνει λάθος!
Καλή εβδομάδα σε όλους μας!!Ξεκίνησε δυναμικά βλέπω(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ε?Δε χάνει με τίποτα δλδ
Δεν γίνεται να μη χάνει, νοπμίζω πως είναι φύση αδύνατον για αυτόματο ρολόι. Απλά το πόσο χάνει θα σας πω ...
Καλωσήρθες Άλκη!!!Ωραίος σήμερα
Καλή εβδομάδα
Τεχνικά το πόσο μπορεί να είναι μη μετρήσιμο ... συνεπώς "δεν χάνει"
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.