0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιάννης, καλημέρα σε όλους! Σε δίλημμα σήμερα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ερχεται κάθε μέρα, και κάθεται στην ξαπλώστρα. Πέρυσι, η μία κυρία, τον βρήκε του θανατά, τον πήρε και τον πήγε στον γιατρό, του βάλανε τούρμπο, αναρτήσεις, φρένα, εξάτμιση, και έγινε καινούργιος.Και έρχεται κάθε μέρα, παίρνει το κάτι τι του, Whiskas και ξηρά τροφή, και κάθεται μαζί μας μεχρι να φύγουμε, 19.30.Μετά σου λέει ζώα. Πιο έξυπνα και με περισσότερη ευγνωμοσύνη από πολλά δίποδα.
After the rain...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα πας για ΣΚΙ ? Ρ Ο Λ Ο Γ Α Ρ Α (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μοναδική επιτυχία του GWF (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)....και φωτό στην σωστή ώρα, που φαίνονται ΟΛΑ τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Εύγε.
Καλημέρα Γιάννη, κάτι παραπάνω από ξεχωριστά, σημαντικά, υπέροχα ρολόγια. Να τα χαίρεσαι πάντα με υγεία!! Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Καλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Τι βλέπουμε εδώ Νίκο?(δεν αναφέρομαι στο ρολόι φυσικά )
Είσαι πολύ ωραίος τύπος Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Εγώ λουκανικοπιτα ζήτησα, πιροσκί μου ήρθε
Αυτό είναι. Ένα υγιεινό πρωινό γεμάτο βιταμίνες και ενέργεια.Σου είχα πει την περίπτωση Νίκο που στα μέρη σου είχα βρεθεί να τρώω τηγανητό γαύρο στις 11.00 στο καφέ του βενζυνάδικου ε?
Καλημέρα με βροχή και εδώ...επιβάλλεται 200μετρο ρολοι
Καλημέρα Δημήτρη πολύ ωραίο το citizen.Και ένα frogman και είσαι έτοιμος
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.