0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
G-Shock FTWΑσχετο, αλλα... Καθε φορα που βαζεις φωτο με στολη, μου ρχονται στο μυαλο αστειακια με βρεγμενα γατακια
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)να φαινεται και το παιχνιδι που κανει το μπλε sunburst dial στο φως (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Respect! Μόνο σε εμένα αρέσει το rubber με το οποίο έρχεται;
Κανω αντιπολιτευση στο duroκρατουμενο καθεστως Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γρήγορη αλλαγή για φόρτιση μιας και απο τον Απρίλιο δεν είχε βρει χρόνο στο χέρι μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Καλημέρα και καλό ΣΚ με ρομαντική διάθεση (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Duro δεν ειναι κ αυτο;;;;
Αυτό όχι αλλά έβγαινε σαν Marlin με τον ξιφία. Αυτό έψαχνα αλλά δεν το έβρισκα πουθενά. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως βλέπεις αρέσει κ σε άλλους...Ούτε κι εγώ το έχω αλλάξει ακόμα. Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Marlin οχι DuroOk.... Σε κανα μηνα θα τα μπερδεψω παλι
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.