Bonorov και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Nick mich(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μοντέλο-λειτουργίες;Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: watchman στις Ιούνιος 25, 2020, 17:48:54 μμΜοντέλο-λειτουργίες;Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkGBD-H1000-8Εκτος των αλλων λειτουργιών ως g shock, εχει ακομα.. bluetooth, heart rate, GPSΛες να μπει για τα καλα στα λημέρια της garmin?
Γειά σας και πάλι !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my One Plus 7 Pro using Tapatalk
Καλησπέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
suntrust bank hours
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό απόγευμα στην παρέα μας (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με αρτι αφιχθεν λουράκι...
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 25, 2020, 18:30:49 μμΠαράθεση από: watchman στις Ιούνιος 25, 2020, 17:48:54 μμΜοντέλο-λειτουργίες;Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkGBD-H1000-8Εκτος των αλλων λειτουργιών ως g shock, εχει ακομα.. bluetooth, heart rate, GPSΛες να μπει για τα καλα στα λημέρια της garmin? Και είναι και solar. Μεγάλο ατού
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.