fruitbat, stelios029 και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Karthan7 στις Ιούνιος 19, 2020, 16:07:55 μμΑπό πίσω είναι η κεντρική πλατεία της Πάτρας, Πλατεία Γεωργίου.Φεύγει η φίλη μου τριήμερο και ανέλαβα να πηγαίνω να φροντίζω το γάτο της με νερό και φαγητό....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my One Plus 7 Pro using Tapatalk Το νου σου στο γατάκι της
Από πίσω είναι η κεντρική πλατεία της Πάτρας, Πλατεία Γεωργίου.Φεύγει η φίλη μου τριήμερο και ανέλαβα να πηγαίνω να φροντίζω το γάτο της με νερό και φαγητό....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my One Plus 7 Pro using Tapatalk
Κάπου στο βάθος ο Όλυμπος....Καλησπέρα στην παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βγαζεις μια φωτο με το g-shockΚαι βλεπεις στο βαθοςhttps://www.cnn.gr./news/ellada/story/223990/pyrkagia-ston-aspropyrgo
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 19, 2020, 11:29:38 πμΚαλημέρα vintage Friday(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μπραβο Νικο. Χαιρομαι που εχεις βιβλιο μπροστα σου Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα vintage Friday(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωραίες βινταζιες παιδιά και οι δύο.Μπραβο
Παράθεση από: oikonikos στις Ιούνιος 19, 2020, 11:29:38 πμΚαλημέρα vintage Friday(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Νίκο πολύ λιτό (άρα όμορφο) το Ω. Τι είναι, δώσε κάτι παραπάνω (Φ=?) να γνωρίζουμε.Μίλα μας και για το βιβλίο, δεν το έβαλες τυχαία εκεί.Πες τα όλα
Να συμμετάσχω και εγω στην vintage Friday...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερες στην παρεα όμορφες επιλογές απ'ολους και σήμερα. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: grigoris gs στις Ιούνιος 19, 2020, 19:54:40 μμΚαλησπερες στην παρεα όμορφες επιλογές απ'ολους και σήμερα. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλησπέρα Γρηγόρη.Χρειάζεσαι επειγόντως ένα μη χρονογράφο!!!
Έχω ρε φίλε απλά είναι μειοψηφία. Μεγάλη μειοψηφία. Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.