Wolf- και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλό μήνα!
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Ιούνιος 01, 2020, 09:21:06 πμΚαλό καλοκαίρι να έχουμε! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο χρωμα, ασυνήθιστο για Casio!
Καλό καλοκαίρι να έχουμε! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα!!!!!
Καλό μήνα σε όλους! Καλό καλοκαίρι να έχετε! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
I just modified a Seiko SNKK87 with a special dial:"The Great Wave of Kanagawa" by the famous 19th century Japanese artist Hokusai.The dial is made by "Lucius Atelier", very professional and very good quality!The strap: Eulit Tropical 20mm, from 1962, NOS.Enjoy it, (as I do!)
Παράθεση από: Dimi στις Ιούνιος 01, 2020, 14:11:35 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Ιούνιος 01, 2020, 09:21:06 πμΚαλό καλοκαίρι να έχουμε! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΩραίο χρωμα, ασυνήθιστο για Casio!Δύο χρώματα το έβγαλε πορτοκαλί κ πράσινο.
Καλό μήνα καλοφόρετο !
Παράθεση από: Johan-Mani στις Ιούνιος 01, 2020, 14:00:14 μμI just modified a Seiko SNKK87 with a special dial:"The Great Wave of Kanagawa" by the famous 19th century Japanese artist Hokusai.The dial is made by "Lucius Atelier", very professional and very good quality!The strap: Eulit Tropical 20mm, from 1962, NOS.Enjoy it, (as I do!)Amazing watch Johan! The dial is absolutely beautiful. Very interesting strap as well. You have a great selection of watches mate! Always looking forward to your photos
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.