Ser και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ιδανικό ρολόι για χειρονακτικές εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της σκούπας. Καλημέρες!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα!Δώστου κ άλλο αντέχει!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Μάιος 09, 2020, 09:52:00 πμΚαλημέρα!Δώστου κ άλλο αντέχει!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάτσε να μας ξεμαντρωσουν και θα τα βγάλει τα λεφτά του
Καλημέρα από Αθήνα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΚαλημέραΠρώτη του βουτιά για φέτος...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: astra στις Μάιος 09, 2020, 11:33:51 πμΚαλημέραΠρώτη του βουτιά για φέτος...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk Καλημέρα!!!! Καλή αρχήΔεν έχει κρύο ακόμα???
Κάθομαι ήσυχα ήσυχα στην πετσετουλα μου και απολαμβάνω τη θέα...Ο γαμπρός μου βούτηξε (είναι και χειμερινός κολυμβητής τρομάρα του), εγώ ούτε αστράγαλο δεν έχω βρέξει!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.