0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαλαρό πετάλι με τη σύζυγο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Giorgos_I στις Απρίλιος 27, 2020, 17:39:10 μμ....και το δεντρολίβανο. Φρέσκο. Μαζεμένο με τα ....χεράκια μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κι όσο το έψηνα είχε μυρίσει ο τόπος!
....και το δεντρολίβανο. Φρέσκο. Μαζεμένο με τα ....χεράκια μου (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
DurocookingDuro-μαγειρέματα
Παράθεση από: P.I.T. στις Απρίλιος 27, 2020, 14:01:09 μμDurocookingDuro-μαγειρέματαDuro - συνταγη ;Μπλε χαπακι κτλ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Duro - συνταγη ;Μπλε χαπακι κτλ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
....δεν μας έφτανε το πλύσιμο-άπλωμα-σιδέρωμα-σκούπισμα-σφουγγαρισμα-μαγείρεμα-πλύσιμο πιάτων-κατσαρολικών-ταψιών, τώρα, με φόρτωσαν και με το λιάσιμο των φλοκατών. -Εδώ οι καλές λιαστές φλοκάτεεεεεεεεες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αντε και λίγο χρώμα στο ....κολάζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
Παράθεση από: Giorgos_I στις Απρίλιος 27, 2020, 17:25:10 μμ....δεν μας έφτανε το πλύσιμο-άπλωμα-σιδέρωμα-σκούπισμα-σφουγγαρισμα-μαγείρεμα-πλύσιμο πιάτων-κατσαρολικών-ταψιών, τώρα, με φόρτωσαν και με το λιάσιμο των φλοκατών. -Εδώ οι καλές λιαστές φλοκάτεεεεεεεεες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αντε και λίγο χρώμα στο ....κολάζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ Πολύ ωραίο κ σε άψογη κατάσταση.Ποιά είναι η χρήση του κόκκινου δείκτη κ πως λειτουργεί;Έχει να κάνει με δεύτερη ώρα;
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Απρίλιος 27, 2020, 20:35:08 μμDuro - συνταγη ;Μπλε χαπακι κτλ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΨάχνεις και άλλους για να τα αγοράζετε χοντρική ?
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 27, 2020, 20:48:23 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Απρίλιος 27, 2020, 17:25:10 μμ....δεν μας έφτανε το πλύσιμο-άπλωμα-σιδέρωμα-σκούπισμα-σφουγγαρισμα-μαγείρεμα-πλύσιμο πιάτων-κατσαρολικών-ταψιών, τώρα, με φόρτωσαν και με το λιάσιμο των φλοκατών. -Εδώ οι καλές λιαστές φλοκάτεεεεεεεεες (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αντε και λίγο χρώμα στο ....κολάζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ Πολύ ωραίο κ σε άψογη κατάσταση.Ποιά είναι η χρήση του κόκκινου δείκτη κ πως λειτουργεί;Έχει να κάνει με δεύτερη ώρα;Α, ή με δουλεύεις, ή ...........πρέπει να πας φροντιστήριο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το να μην ξέρεις το GMT, και ειδικά το GMT της Rolex, επιφέρει αυτεπάγγελτα την ισόβια διαγραφή σου, από όλα τα ωρολογιακά φόρα.........παγκοσμίως. Λοιπόν. Oikonikos, εδώ το μάθημα, ή αλλου ?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.