makfil και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Karthan7 στις Απρίλιος 13, 2020, 16:27:17 μμΚαλή Μεγάλη Εβδομάδα !Παιχνίδια με τον ήλιο και τον ίσκιοCasio Edifice EFV-100D-2AVUEF(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΉθελα να το πάρω αλλά τελικά δεν...Εντυπώσεις; Αυτό το μπλε dial φαίνεται πολύ ωραίο!Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα !Παιχνίδια με τον ήλιο και τον ίσκιοCasio Edifice EFV-100D-2AVUEF(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το OnePlus 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 13, 2020, 16:17:53 μμΛέγοντας το ευλογάω τα γενιά μου αλλά πιστεύω ότι είναι από τα ποιο όμορφα R ever
Αλέξανδρε,αυτό το ρολόι είναι για εσένα, το 58
Παράθεση από: jimkar στις Απρίλιος 13, 2020, 16:37:57 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡε καθηστε καλά.....Δεν αντεχωωωωωωωωωωω Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Spyoly στις Απρίλιος 13, 2020, 16:32:53 μμΠαράθεση από: gmaras στις Απρίλιος 13, 2020, 16:17:53 μμΛέγοντας το ευλογάω τα γενιά μου αλλά πιστεύω ότι είναι από τα ποιο όμορφα R ever Κι εγώ το ίδιο πιστεύω Σπύρο... Λες να μην είμαστε αντικειμενικοι;;;
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 13, 2020, 16:43:27 μμΑλέξανδρε,αυτό το ρολόι είναι για εσένα, το 58Λες Γιώργο;Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.