0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα
Παράθεση από: Karthan7 στις Απρίλιος 08, 2020, 18:51:49 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 08, 2020, 17:56:13 μμΠερίπου στα 300 ευρώ έχω δει ότι παίζουν περίπου οπότε δεν είναι ακατόρθωτο :-)Κοιταω στο ebay απο ευρωπη και προσπαθω να εκπαιδευσω τα ματια μου σε αυτο που βλεπω αν ειναι original, φοβαμαι μην την πατησω με καμια ρεπλικα και για αυτο κανω υπομονη. Διαβαω συχνα παντος http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=12725.0Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν πρεπει να γραφει “T swiss made Τ" ή αν μας κανει και το σκετο "swiss made"Λοιπόν φίλε μου το T swiss made T δεν έχει σχέση για το αν είναι γνήσιο το ρολόι η αν είναι ελβετικό. Πριν τη λουμινοβα που φωσφοριζει στα σημερινά ρολόγια χρησιμοποιούσαν για αυτή τη διαδικασία τριτιο, ραδιενεργό υλικό, και για αυτό έπρεπε να το διευκρινιζουν στο dial, αυτο συμβολίζουν τα δυο Τ πριν και μετά το swiss made. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Απρίλιος 08, 2020, 17:56:13 μμΠερίπου στα 300 ευρώ έχω δει ότι παίζουν περίπου οπότε δεν είναι ακατόρθωτο :-)Κοιταω στο ebay απο ευρωπη και προσπαθω να εκπαιδευσω τα ματια μου σε αυτο που βλεπω αν ειναι original, φοβαμαι μην την πατησω με καμια ρεπλικα και για αυτο κανω υπομονη. Διαβαω συχνα παντος http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=12725.0Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν πρεπει να γραφει “T swiss made Τ" ή αν μας κανει και το σκετο "swiss made"
Περίπου στα 300 ευρώ έχω δει ότι παίζουν περίπου οπότε δεν είναι ακατόρθωτο :-)
Νίκο πολύ ωραίο το Ω σου!
Παράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 08, 2020, 18:37:50 μμΠαράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 08, 2020, 18:35:41 μμΕίχες δίκιο για μαύρο δέρμα. Κι εμένα μου αρέσει πολύ.Το τραβάς μία κ μόνο του;Όλο το ρολόι ή μόνο το λουράκι θες?
Παράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 08, 2020, 18:35:41 μμΕίχες δίκιο για μαύρο δέρμα. Κι εμένα μου αρέσει πολύ.Το τραβάς μία κ μόνο του;
Είχες δίκιο για μαύρο δέρμα. Κι εμένα μου αρέσει πολύ.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 08, 2020, 18:59:13 μμΠαράθεση από: Taylor 1981 στις Απρίλιος 08, 2020, 18:37:50 μμΠαράθεση από: sub50 στις Απρίλιος 08, 2020, 18:35:41 μμΕίχες δίκιο για μαύρο δέρμα. Κι εμένα μου αρέσει πολύ.Το τραβάς μία κ μόνο του;Όλο το ρολόι ή μόνο το λουράκι θες?Ολόκληρο φυσικά! Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Beastaras στις Απρίλιος 08, 2020, 19:12:59 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΠόσο μου αρέσει το σήμα τής!!Ωραία φωτό με την ελιά
Βασίλη του πάει απίστευτα..δεν έχω λόγια..
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.