0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Sgw στις Μάρτιος 31, 2020, 12:22:09 μμΚαλησπερα και απο εμεναΌμορφο και λιτό. Δώσε και καμμία πιο κοντινή!
Καλησπερα και απο εμενα
Εγώ μέσα.Όχι σα μερικούς μερικούς που πλημμύρισαν λευκούς πύργους και τα πέριξ Πνεύμα και ηθική... πνέυμα και ηθική !!!
Οεοοο Αλέξανδρε
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Μάρτιος 31, 2020, 15:34:38 μμ (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολύ ωραίο κ με lume στην στεφάνη του!Θα ήθελα να έχει κ μια ημερομηνία όμως!
,στο αριστερό και στο δεξί (λόφο μένουμε σπίτι φοράω το κινετικ στο δεξί γιατί είχα καιρό να το φορέσω και είχε ξεφορτισει εντελώς χαχαχαχαα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.