0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιώργο καλά έκανες και το φόρεσες το εργαλείο!!!
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 16, 2020, 23:56:58 μμΓιώργο καλά έκανες και το φόρεσες το εργαλείο!!!Το φοράω συνέχεια. Το duro διαμαρτύρεται
....και .......χλίδα Λέει η κυρία μου. "Πρέπει να πάω στον εκδοτικό οίκο" Δηλαδή μετρό, μέχρι ένα σημείο, και μετά ταξί. Μετά την συνάντηση, το αντίστροφο. Λεω εγώ " Τι λες μωρή ? Να μας κουβαλήσεις εδώ όλες τις αρρώστιες " ? Συμπέρασμα. Την πήγα εγώ. Οσο περίμενα, έβγαζα φωτό Φυσικά, λέει μεσάνυχτα, και η ημερομηνία είναι ......αλλού, αλλά ποιός τα προσέχει αυτά ? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα!
Θα κάτσω σπίτι
Παράθεση από: gmaras στις Μάρτιος 17, 2020, 08:09:07 πμΚαλημέρα! Ρολογαρα!!!Το πλέον κατάλληλο για το καρπό σού!
Παράθεση από: gmaras στις Μάρτιος 17, 2020, 08:09:07 πμΚαλημέρα! Ωραίο, φουλ αντιμικροβιακά το πλένεις άφοβα.
Παράθεση από: gmaras στις Μάρτιος 17, 2020, 08:09:07 πμΚαλημέρα! Ήσουν μοντέλο, τώρα έγινες και role-model !(και ταιριάζει φουλ με γάντι το rollie)
Παράθεση από: ftir στις Μάρτιος 17, 2020, 10:48:12 πμΘα κάτσω σπίτιΝα έρθω λίγο??Θα το χαζεψω λίγο και θα φύγω...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.