0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλως ηρθες ανοιξη..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με το καινούριο κοστουμάκι του.love at first sight poems
Άντε γιατί έχει πολύ ησυχία στο φόρουμ και εγώ είμαι επίσκεψη σε ...μια φίλη μου(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καφέ σε εξωτερικό χωρο😎😄
Καφέ σε εξωτερικό χωρο
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 13, 2020, 07:40:20 πμΚαλημέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠας να βάλεις βόμβες ?
Όχι ακριβώς....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: oikonikos στις Μάρτιος 13, 2020, 11:37:04 πμΌχι ακριβώς....Ωραία δουλειά έχεις κάνει!!!
Όχι ακριβώς....
Παράθεση από: ftir στις Μάρτιος 13, 2020, 09:57:04 πμΖήλος με στεφάνη anti-OCD..Dial από άλλο πλανήτη κυριολεκτικά+μεταφορικάΣτάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ζήλος με στεφάνη anti-OCD..
Παράθεση από: ftir στις Μάρτιος 13, 2020, 09:57:04 πμΖήλος με στεφάνη anti-OCD..Θα έρθω να στα πάρω και τα 3 !!! Όποτε θες !!!
Ζήλος με στεφάνη anti-OCD..Θα έρθω να στα πάρω και τα 3 !!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.