fruitbat και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερες!!Για τους λατρεις των μεταλικων digital
Αλλαγές...
Παράθεση από: Wolf- στις Νοέμβριος 26, 2019, 04:12:20 πμΑλλαγές...Αλέξανδρε, τι γίνεται εδώ ? Ανταγωνιστής ?Βλέπω τσαντάκι, πουσουάρ , και κάτι άλλα ! Λύκος, τι γίνεται ? Πας να του "φάς" την δουλειά ? Γυαλιά Χ 25 πήρες ? Χωρίς αυτά, δεν θα σου κάτσει πελάτης
Τα χω βαφτισει και τα 2 τεκνα , αλλιως σε επαιρνα για φωτογραφο.
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Νοέμβριος 26, 2019, 10:52:49 πμΤα χω βαφτισει και τα 2 τεκνα , αλλιως σε επαιρνα για φωτογραφο.Ευκαιρία να κάνεις άλλο ένα. Σου στέλνω π,μ. να σου θυμίσω πως γίνονται.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 26, 2019, 10:56:23 πμΠαράθεση από: Ευρυάναξ στις Νοέμβριος 26, 2019, 10:52:49 πμΤα χω βαφτισει και τα 2 τεκνα , αλλιως σε επαιρνα για φωτογραφο.Ευκαιρία να κάνεις άλλο ένα. Σου στέλνω π,μ. να σου θυμίσω πως γίνονται. Αν ειναι για τεκνοποιηση , δηλωνω αμνησια βαριας μορφηςΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα!Βλέπω μπήκαμε δυνατά σήμερα. Ας προλάβω να πάρω κανένα κομπλιμέντο πριν πλακώσουν τα R και τα πανέρια. Αλέξανδρε, o Wolf έχει φωτογραφίες όπου παράγει έργο. Εσύ μας μοστράρεις μόνο εργαλεία. Τι θα γίνει;;; (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα!Βλέπω μπήκαμε δυνατά σήμερα. Ας προλάβω να πάρω κανένα κομπλιμέντο πριν πλακώσουν τα R και τα πανέρια. Αλέξανδρε, o Wolf έχει φωτογραφίες όπου παράγει έργο. Εσύ μας μοστράρεις μόνο εργαλεία. Τι θα γίνει;;;
Παράθεση από: P.I.T. στις Νοέμβριος 26, 2019, 12:11:46 μμΚαλημέρα!Βλέπω μπήκαμε δυνατά σήμερα. Ας προλάβω να πάρω κανένα κομπλιμέντο πριν πλακώσουν τα R και τα πανέρια. Αλέξανδρε, o Wolf έχει φωτογραφίες όπου παράγει έργο. Εσύ μας μοστράρεις μόνο εργαλεία. Τι θα γίνει;;; Έχω παράγει έργο και εγώ άλλου είδους....σε λίγες ημέρες θα καταλάβεις τι εννοώ Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 26, 2019, 10:46:04 πμΚαλημερες!!Για τους λατρεις των μεταλικων digitalΕιμαι σε αναζητηση pulsar.Αν εχεις καμια προταση δεκτη.Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.