DOCORTHO και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μια καλημέρα και από εμένα μετά από καιρό με το πλέον καθημερινό μου επίγειο ρολόι μου (skx013)...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: jiorg στις Νοέμβριος 04, 2019, 12:16:53 μμΔεν ειναι ευκολο να ερθει στα ισα του.Θελει αλλαγη.Θα γινει αλλο ρολοιΣωστός. Εχω προσπαθήσει με το δικό μου, αλλά, έχει εκδορές, που δεν φεύγουν. Τώρα πως έγιναν αυτές, ας μην πω καλύτερα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν ειναι ευκολο να ερθει στα ισα του.Θελει αλλαγη.Θα γινει αλλο ρολοι
μετά από πολύ καιρό απουσίας επέστρεψα ξανά στο φόρουμ..καλήμερα παιδιά!
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 04, 2019, 11:03:39 πμfree image uploaderΚαλημερα!Η μαυρη οθονη σε εχει βολεψει;Ζαχαρωνω ενα και δεν ξερω τι θα μου ξημερωσειΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
free image uploaderΚαλημερα!
Παράθεση από: κομάντο στις Νοέμβριος 04, 2019, 13:44:51 μμΚαι μια καλημέρα και από εμένα μετά από καιρό με το πλέον καθημερινό μου επίγειο ρολόι μου (skx013)...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΚαλώς τα κομάντα ! Που είσαι εσύ ? 200-άρησες ή ακόμη ? Που είναι τα άλλα επιγεια ?Αντε να κανουμε μάζωξη, και να τα πούμε από κοντά.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 04, 2019, 18:19:13 μμΠαράθεση από: κομάντο στις Νοέμβριος 04, 2019, 13:44:51 μμΚαι μια καλημέρα και από εμένα μετά από καιρό με το πλέον καθημερινό μου επίγειο ρολόι μου (skx013)...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΚαλώς τα κομάντα ! Που είσαι εσύ ? 200-άρησες ή ακόμη ? Που είναι τα άλλα επιγεια ?Αντε να κανουμε μάζωξη, και να τα πούμε από κοντά. Εδώ κύριε Γιώργο. Με το απογευματινό τώρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλή εβδομάδα σε ολους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Tudor58 στις Νοέμβριος 04, 2019, 09:55:36 πμΚαλή εβδομάδα σε ολους(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφη φωτο!Φαίνεται ρολογαρα!Σίγουρα έχει έντονη παρουσία! Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ κύριε Γιώργο. Με το απογευματινό τώρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.