0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο,παρακολουθείς τα θέματα
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Οκτώβριος 29, 2019, 12:54:51 μμΕχουν αναρτησει και εικονες , βημα βημα , πως λειτουργει η εφαρμογη.Δεν ξερω πως να στειλω λινκ , αλλα η ευρεση ειναι ευκολη αφου σας ειπα την ημερομηνιαΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttp://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=12186.285Πατ' κατ' να του βρήτ'
Εχουν αναρτησει και εικονες , βημα βημα , πως λειτουργει η εφαρμογη.Δεν ξερω πως να στειλω λινκ , αλλα η ευρεση ειναι ευκολη αφου σας ειπα την ημερομηνιαΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα σας!!!
Καλησπέρα σέ όλους και από εμένα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 29, 2019, 15:15:41 μμΚαλησπέρα σέ όλους και από εμένα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕχω την εντυπωση πως οταν το βγαζεις φωτο , το κινητο χαμογελαει απο ευχαριστησηΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Οκτώβριος 29, 2019, 15:17:18 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 29, 2019, 15:15:41 μμΚαλησπέρα σέ όλους και από εμένα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕχω την εντυπωση πως οταν το βγαζεις φωτο , το κινητο χαμογελαει απο ευχαριστησηΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠου να δεις εμένα πως χαμογελάω.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 29, 2019, 15:18:47 μμΠαράθεση από: Ευρυάναξ στις Οκτώβριος 29, 2019, 15:17:18 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 29, 2019, 15:15:41 μμΚαλησπέρα σέ όλους και από εμένα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕχω την εντυπωση πως οταν το βγαζεις φωτο , το κινητο χαμογελαει απο ευχαριστησηΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠου να δεις εμένα πως χαμογελάω.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕιμαι σιγουρος. Αν τραβαγες βιντεο αντι για φωτο , θα βλεπαμε και την συνεχεια του δραματος. Εσενα αγκαλια με το δεντρο , διοτι χαζευες τον καρπο σουΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
http://www.greekwatchforum.gr/index.php?topic=12186.msg496617#msg496617Νομιζω τα καταφεραΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.