0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sub50 στις Οκτώβριος 18, 2019, 11:00:46 πμΡε φιλαράκι, 2 παρόμοια έχεις! Χάρισε μου το ένα! Πανέμορφο! Διάσταση??? Μεγαλούτσικο δείχνει.Εχεις δικιο κανονικα....ο εχων 2 να δινει ....οκ λοιπονΕιναι 37mm, super beater
Ρε φιλαράκι, 2 παρόμοια έχεις! Χάρισε μου το ένα! Πανέμορφο! Διάσταση??? Μεγαλούτσικο δείχνει.
Παράθεση από: jiorg στις Οκτώβριος 18, 2019, 12:12:52 μμΠαράθεση από: sub50 στις Οκτώβριος 18, 2019, 11:00:46 πμΡε φιλαράκι, 2 παρόμοια έχεις! Χάρισε μου το ένα! Πανέμορφο! Διάσταση??? Μεγαλούτσικο δείχνει.Εχεις δικιο κανονικα....ο εχων 2 να δινει ....οκ λοιπονΕιναι 37mm, super beaterΤι ? Σε Βασίλη θα δώσεις ? Δώσε πρώτα σε Γιώργο συνονόματο, και μετά, δίνεις και σε Βασίλη. Τώρα θα μου πείς, πρώτα είναι το Β και μετά το Γ. Αλλά, εδώ, πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν, και το προσδόκιμο ζωής. Ετσι δεν είναι ?
Καλησπέρα σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 18, 2019, 14:05:41 μμΚαλησπέρα σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαναρωτιέμαι, για πόσο ακόμα θα δημοσιεύεις φωτογραφίες με αυτόν τον σκύλο ΚΑΙ αυτό το ρολόι!
navitimer με lemania ?
Και ρόλεξ πότε θα πάρεις ρε συ?
Παράθεση από: sub50 στις Οκτώβριος 18, 2019, 14:16:57 μμΚαι ρόλεξ πότε θα πάρεις ρε συ? Θα αργήσω Βασίλη,δεν το χω ακόμαΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Οκτώβριος 18, 2019, 14:36:15 μμΠαράθεση από: sub50 στις Οκτώβριος 18, 2019, 14:16:57 μμΚαι ρόλεξ πότε θα πάρεις ρε συ? Θα αργήσω Βασίλη,δεν το χω ακόμαΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα πάρει Rolex επετειακό στα 50χρονα του ΠΑΣΟΚ! Για να τα έχει ασορτί!
Καταπληκτικό το Ωμέγα. Έβλεπα και τα βίντεο με την ιστορία της Σελήνης και "φτιάχτηκα".
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.