dsmlogger και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Οκτώβριος 12, 2019, 15:34:01 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 12, 2019, 15:24:02 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Διπλα στις μουσταρδες και τα κριθαρακια , κρυβεται θησαυροςΘησαυρός δεν λές τίποτα. Δεν ξέρω αν γίνεται αντιληπτό, είναι ακρυλικό 200-άρι. Επειδή είναι φίλος, κάποια στιγμή θα κάνω μια παρουσίαση.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Οκτώβριος 12, 2019, 15:24:02 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Διπλα στις μουσταρδες και τα κριθαρακια , κρυβεται θησαυρος
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) BluesssSent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: carl στις Οκτώβριος 13, 2019, 20:58:38 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ καλό Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Evangelos στις Οκτώβριος 13, 2019, 20:44:31 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) BluesssSent from my iPhone using Tapatalkδεν ειμαι καλα!!!!πο πο!!!!
Παράθεση από: oikonikos στις Οκτώβριος 13, 2019, 21:24:26 μμΠαράθεση από: Evangelos στις Οκτώβριος 13, 2019, 20:44:31 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) BluesssSent from my iPhone using Tapatalkδεν ειμαι καλα!!!!πο πο!!!!είν' ωραίο μπλε, όχι για κάθε μέρα αλλά ουτε και πολύ κυρίλα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.