0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σου ρε αλεξανδρε!!!!Ομορφιες
Στην άκρη το ένα,στο χέρι το άλλο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 22, 2019, 13:50:19 μμΣτην άκρη το ένα,στο χέρι το άλλο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάλι καλά που τη γλίτωσε αυτό το ρολόι από την εκκαθάριση!Είναι πολύ καλό!!!
Παράθεση από: sub50 στις Σεπτέμβριος 22, 2019, 14:46:32 μμΠαράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 22, 2019, 13:50:19 μμΣτην άκρη το ένα,στο χέρι το άλλο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάλι καλά που τη γλίτωσε αυτό το ρολόι από την εκκαθάριση!Είναι πολύ καλό!!!Αχαχαχαχ,αυτό δεν το δίνω γιατί είναι ιδανικό για κάθε ημέρα. όταν τα παρατήσω από εδώ που είμαι όμως και δουλεύω πιο ανθρώπινα......Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
....και μία δύση. Κάτω από τον ήλιο, οι πόρτες, οι χαρακτηριστικές βραχονησίδες και αριστερά στο βάθος, πίσω από την κολώνα, η Σίφνος. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σε ποιο νησί είσαι, μιας κι εγώ είμαι νέος και δεν γνωρίζω.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.