Ser και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: merlon στις Οκτώβριος 07, 2018, 12:33:30 μμΠαράθεση από: k.pafis στις Οκτώβριος 07, 2018, 09:05:30 πμΣε ευχαριστώ gmara! Το sumo blumo είναι λατρεία!Μάγος είσαι!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤσιπουρακι γιατρε??
Παράθεση από: k.pafis στις Οκτώβριος 07, 2018, 09:05:30 πμΣε ευχαριστώ gmara! Το sumo blumo είναι λατρεία!Μάγος είσαι!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ gmara! Το sumo blumo είναι λατρεία!
ποιο πηρες?
. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Θενξ βαγγελη! Παράθεση από: george_ στις Οκτώβριος 07, 2018, 13:58:20 μμποιο πηρες?Sub combat με μπρασελε..Η τιμη ηταν τοσο χωμα που ηταν κριμα να το αφησω! Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 07, 2018, 14:21:56 μμ. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολυ μ'αρεσει.αυτη η απλοτητα του!!!!
Παράθεση από: harolagoha στις Οκτώβριος 07, 2018, 13:13:20 μμΤο πιο ωραίο ρολόι σου!
Ωραίο
Το lunar pilot chrono 96b258 Αποστολε
Αποστολε ειναι vfm...Βεβαια εγω το αγόρασα σε τιμη χωμα απο amazon.ca...Παντως μεχρι 450 ειναι μια χαρα..
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.