0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γενικά, δεν πουλάω ρολογια μου. Ο λόγος ειναι απλός: τα κακομεταχειρίζομαι λόγω ταξιδιών κλπ. αλλά μ' αρέσουν κιόλας καθώς βαριέμαι εύκολα οπότε αλλάζω συχνά.
Δε σας έχω ανάγκη. Δε ζηλεύω τίποτα. Έχω αυτό σήμερα.
Να μάθεις να δίνεις Ρολόγια
Πρόσεξε:Δεν είναι τυχαίο. Ένα bezel ευθυγραμμισμένο στο 12, είναι σαν ένα πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω. Μου θυμίζει Τραμπάκουλα
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 05, 2018, 12:48:47 μμΝα μάθεις να δίνεις Ρολόγια(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nikonian στις Ιούνιος 05, 2018, 13:10:18 μμΠρόσεξε:Δεν είναι τυχαίο. Ένα bezel ευθυγραμμισμένο στο 12, είναι σαν ένα πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω. Μου θυμίζει Τραμπάκουλααν και διαφωνώ, πολύ έξυπνη απάντηση
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 05, 2018, 13:12:36 μμΠαράθεση από: nikonian στις Ιούνιος 05, 2018, 13:10:18 μμΠρόσεξε:Δεν είναι τυχαίο. Ένα bezel ευθυγραμμισμένο στο 12, είναι σαν ένα πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω. Μου θυμίζει Τραμπάκουλααν και διαφωνώ, πολύ έξυπνη απάντησηΜια απέλπιδα προσπάθεια εκλογίκευσης του "χύμα"
Παράθεση από: nikonian στις Ιούνιος 05, 2018, 13:16:07 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούνιος 05, 2018, 13:12:36 μμΠαράθεση από: nikonian στις Ιούνιος 05, 2018, 13:10:18 μμΠρόσεξε:Δεν είναι τυχαίο. Ένα bezel ευθυγραμμισμένο στο 12, είναι σαν ένα πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω. Μου θυμίζει Τραμπάκουλααν και διαφωνώ, πολύ έξυπνη απάντησηΜια απέλπιδα προσπάθεια εκλογίκευσης του "χύμα" Τι ειπες τώρα!
"Δε στο δίνω ΡΕ, έλα να το πάρεις αν τολμάς!!!"
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.