Giorgos_I και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Petros1 στις Μάιος 18, 2018, 13:50:49 μμΠαράθεση από: oikonikos στις Μάιος 18, 2018, 13:41:55 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Μάιος 17, 2018, 21:52:17 μμΤο χει γυρίσει κι ο αδερφός μου από τα ακριβά,στα πρακτικά...Να πω ότι ήταν και ο αυτός που με πρωτοέβαλε στο σπορ του ρολογιού,μεγαλύτερος γαρ.Κι ενώ αργότερα αυτός χαλάρωσε,εμένα μου έμεινε το κουσούρι...Επίσης είναι ο πρώτος που μου έμαθε τα πανεράι,εδώ και 20+ χρόνια ,όταν δεν τα ήξερε σχεδόν κανείς.Αυτά.Και ποια η άποψη του αδερφού σου για τα ταψιά panerai??Κάποτε στα τέλη της δεκαετίας του '90 του άρεσαν πολύ,είχε κιόλας ...Ωριμάζει Μεγαλώνει κανείς,αλλάζουν τα γούστα,πέρασε σε άλλο είδος ρολογιών.Τα ίδια κι εγώ δηλαδή.Το διόρθωσα γιατι σου ξεφυγε.
Παράθεση από: oikonikos στις Μάιος 18, 2018, 13:41:55 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Μάιος 17, 2018, 21:52:17 μμΤο χει γυρίσει κι ο αδερφός μου από τα ακριβά,στα πρακτικά...Να πω ότι ήταν και ο αυτός που με πρωτοέβαλε στο σπορ του ρολογιού,μεγαλύτερος γαρ.Κι ενώ αργότερα αυτός χαλάρωσε,εμένα μου έμεινε το κουσούρι...Επίσης είναι ο πρώτος που μου έμαθε τα πανεράι,εδώ και 20+ χρόνια ,όταν δεν τα ήξερε σχεδόν κανείς.Αυτά.Και ποια η άποψη του αδερφού σου για τα ταψιά panerai??Κάποτε στα τέλη της δεκαετίας του '90 του άρεσαν πολύ,είχε κιόλας ...Ωριμάζει Μεγαλώνει κανείς,αλλάζουν τα γούστα,πέρασε σε άλλο είδος ρολογιών.Τα ίδια κι εγώ δηλαδή.
Παράθεση από: Petros1 στις Μάιος 17, 2018, 21:52:17 μμΤο χει γυρίσει κι ο αδερφός μου από τα ακριβά,στα πρακτικά...Να πω ότι ήταν και ο αυτός που με πρωτοέβαλε στο σπορ του ρολογιού,μεγαλύτερος γαρ.Κι ενώ αργότερα αυτός χαλάρωσε,εμένα μου έμεινε το κουσούρι...Επίσης είναι ο πρώτος που μου έμαθε τα πανεράι,εδώ και 20+ χρόνια ,όταν δεν τα ήξερε σχεδόν κανείς.Αυτά.Και ποια η άποψη του αδερφού σου για τα ταψιά panerai??
Το χει γυρίσει κι ο αδερφός μου από τα ακριβά,στα πρακτικά...Να πω ότι ήταν και ο αυτός που με πρωτοέβαλε στο σπορ του ρολογιού,μεγαλύτερος γαρ.Κι ενώ αργότερα αυτός χαλάρωσε,εμένα μου έμεινε το κουσούρι...Επίσης είναι ο πρώτος που μου έμαθε τα πανεράι,εδώ και 20+ χρόνια ,όταν δεν τα ήξερε σχεδόν κανείς.Αυτά.
Μεγαλώνοντας ωριμάζεις, μεχρι που καταντάς................σάπιος πανέμορφος
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 18, 2018, 16:46:37 μμΜεγαλώνοντας ωριμάζεις, μεχρι που καταντάς................σάπιος πανέμορφος Τι παθατε σήμερα όλα λαθος τα γραφετε
Άνετο κ πανάλαφρο..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αχ βρε Αντρέα με τις ρολόγαρες σου
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.