0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυο πρόχειρες φωτογραφίες απο το νέο μου απόκτημα. Μία μόνο του και μία με το αδερφάκι του. Χρειάστηκε να θυσιάσω το amphibia και ένα 5600 solar για χάρη του αλλά χαλάλι.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Είχες πει κάποτε για το φινίρισμα της stowa και είχες απόλυτο δίκιο
Θοδωρή το είχες ή το ξέθαψες και είπες να το βάλεις σε λειτουργία? Προσωπικά είναι απο τα αγαπημένα μου της Stowa!Οσα ρολόγια έχω δει απο κοντά είναι πραγματικά το ένα καλύτερο απο το άλλο....εξαιρετική ποιότητα!Οπως και να χει καλορίζικοοοοο και καλοφόρετο γιατί δεν το εχω ξαναδεί!Εκπληκτικό ρολόι!(καλά δεν είναι και σαν τα Breitling που έχεις αλλά ΟΚ )
Kαλώς τον Γιάννη! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ελπίζω όλα καλά!
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 13, 2012, 19:39:40 μμKαλώς τον Γιάννη! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ελπίζω όλα καλά! Απο υγεια φιλε νικολα G-Shock απο υποχρεωσεις αστα..
Eλα τρελο αγορι.....!Tο τελειωσες το προτζεκτ? Ωραιος!Καλως τον και παλι!
Παράθεση από: SYZo στις Ιούνιος 13, 2012, 19:42:35 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 13, 2012, 19:39:40 μμKαλώς τον Γιάννη! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ελπίζω όλα καλά! Απο υγεια φιλε νικολα G-Shock απο υποχρεωσεις αστα.. Καλώς τον Γιάννη μας!Καλώς ήρθες φίλε!lΧρόνια και ζαμάνια ρε μαν! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Θεμη απο που το πηρες?Το σκεφτομουνα να παρω αυτο αντι του 007 αλλα με σταματησε ο φοβος του τελωνειου και τα παραπανω χρηματα,αξιζει ομως απο οτι βλεπω.Ευελπιστω μηπως κανουν αναβαθμιση και σε αυτα τα μοντελα οπως και στο monster.Για δωσε πληροφοριες.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.