0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φανταστικός συνδυασμός, ίσως ο αγαπημένος μου μέχρι τώρα...!
υπεροχα Δημητρηκαλοφορετα ναναι!
πολλές μέρες τώρα, με νέο κουστουμάκι(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Να 'σαι καλά.**Εκ μέρους των κατόχων των ρολογιών.
Παράθεση από: DragonAce στις Ιούλιος 13, 2011, 17:02:05 μμαααπολυ ομορφο!κρεμ ειναι το καντραν?εγω τα 2 σεικο 5αρια που ειχα τα εκανα δωρο σε 2 μπαρμπαδες μου να θυμηθουν τα νιατα τους...εκαναν σαν μικρα μωρα ευχαριστώ Γιώργο, ναι κρεμ είναι, είχε γίνει το φοβερό να βαφτεί το καντράν πριν 20 χρόνια αντί να καθαριστεί ή κάτι άλλο κ το αποτέλεσμα τώρα είναι αυτό
αααπολυ ομορφο!κρεμ ειναι το καντραν?εγω τα 2 σεικο 5αρια που ειχα τα εκανα δωρο σε 2 μπαρμπαδες μου να θυμηθουν τα νιατα τους...εκαναν σαν μικρα μωρα
Παράθεση από: desmo16 στις Ιούλιος 13, 2011, 01:36:23 πμΦανταστικός συνδυασμός, ίσως ο αγαπημένος μου μέχρι τώρα...! κι εμενα Αλεξανδρε!η φωτο αδικει τον ιμανταζωντανος ειναι πραγματικα υπεροχος!δεν περιμενα να ταιριαξει τοσο
Με την πολύτιμη και καταλυτική βοήθεια του φίλου koubilaihanαπέκτησα καλοκαιρινές φορεσιέςUploaded with ImageShack.us
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.