0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιορτή σήμερα: Η κόρη μου έκλεισε ένα μήνα, και το γιορτάσαμε δεόντως...! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παιδιά, έχω "μουρλαθεί"...(Να της πάρω κανα Baby-G να μπαίνει στο νόημα...; )
τουτο το ρολοι φιλε βαγγελη το ειχε ο δασκαλος που μου εκανε μαθηματα οδηγησης
Παράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 20:55:56 μμτουτο το ρολοι φιλε βαγγελη το ειχε ο δασκαλος που μου εκανε μαθηματα οδηγησης ...φαντάζομαι δεν είχε και κόκκινο αυτοκίνητο όπως ο Βαγγέλης...
Παράθεση από: charisps στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 20:58:44 μμΠαράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 20:55:56 μμτουτο το ρολοι φιλε βαγγελη το ειχε ο δασκαλος που μου εκανε μαθηματα οδηγησης ...φαντάζομαι δεν είχε και κόκκινο αυτοκίνητο όπως ο Βαγγέλης... ηταν παοκτσης
Παράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 21:00:52 μμΠαράθεση από: charisps στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 20:58:44 μμΠαράθεση από: stelakos στις Σεπτέμβριος 23, 2014, 20:55:56 μμτουτο το ρολοι φιλε βαγγελη το ειχε ο δασκαλος που μου εκανε μαθηματα οδηγησης ...φαντάζομαι δεν είχε και κόκκινο αυτοκίνητο όπως ο Βαγγέλης... ηταν παοκτσης Ο Βαγγέλης τελικά τί είναι;;Γιατί το κόκκινο αυτιοκίνητο με μπέρδεψε...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.