0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Uploaded with ImageShack.usΑγριο τσάι στα βουνά της Κρυσταλλοπηγής στα Ελληνοαλβανικά σύνορα.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: PanosI στις Ιούλιος 08, 2013, 11:05:02 πμΚαλημέρα και καλή εβδομάδα γιαουρτακι βλεπω πισω?παει και ο πανος, χαλασε!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα
γιαουρτακι βλεπω πισω?παει και ο πανος, χαλασε!!!
Εγώ θα θελα να δω το ύφος της πωλήτριας/πωλητή όταν σε είδε να φωτογραφίζεις το χέρι σου πάνω από τα σιρόπια.
Παράθεση από: time_ keeper στις Ιούλιος 08, 2013, 11:07:25 πμγιαουρτακι βλεπω πισω?παει και ο πανος, χαλασε!!!Για γκαϊφεδάκι περίμενα ρε φίλε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: ennea στις Ιούλιος 08, 2013, 11:15:58 πμΕγώ θα θελα να δω το ύφος της πωλήτριας/πωλητή όταν σε είδε να φωτογραφίζεις το χέρι σου πάνω από τα σιρόπια. Άσε φίλε, μετά από τόσα χρόνια "αρρώστιας" και μπροστά σου μπορώ να βγάλω φωτογραφία το ρολόι μου και να μην το πάρεις χαμπάρι
εγω οσες φορες επιχείρησα σε δημόσιο χώρο, εγινα ρεζιλι των σκυλιων!!!
Παράθεση από: PanosI στις Ιούλιος 08, 2013, 11:05:02 πμΚαλημέρα και καλή εβδομάδα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)γιαουρτακι βλεπω πισω?παει και ο πανος, χαλασε!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.