0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Nickfun στις Ιούνιος 08, 2013, 12:46:56 μμΚαλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το αγαπημενο !
Παράθεση από: george_ στις Ιούνιος 08, 2013, 12:50:02 μμΠαράθεση από: Nickfun στις Ιούνιος 08, 2013, 12:46:56 μμΚαλημέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το αγαπημενο !Με αγαπημένη καφεδιά, αγγίζουμε την νιρβάνα Sent from my iPad using Tapatalk HD
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλοριζικα και τα 2 seiko Πανο! Η μονη ένσταση που έχω είναι ότι τα πήρες και τα δυο μαζί. Θα μπορούσες να το πάρεις το ενα 1-2 μήνες αργότερα για να παρατεινεις το αίσθημα ότι πήρες ένα καινούργιο ρολόι! Να τα χαίρεσαι! Είμαι περίεργος να δώ τι rotation θα κανεις καθημερινά...!
Αποστόλη, όχι, καινούριο Βασίλη, Γιώργο, Πάνο, σας ευχαριστώ. Περισσότερα όταν ηρεμήσω, προς το παρόν είμαι αλλού (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.