macosoul και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Borealis(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλό απόγευμα στην παρέα. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url][/img]Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
PROJECT !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)[/url][/img]
Καλησπέρα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-T700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σε όλους με σπορτίφ διάθεση!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα σε όλους! Βροχερή μέρα, οπότε δύτης!
Καλημέρα σε όλους! Μέσα καλοκαιριού άου λέει μετά! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα και καλή χρονιά!Πρώτη μέρα, του χρόνου ,στη δουλειά...Καλή μας πρόοδο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my SM-A202F using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.