makfil και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
how to stop betta tail biting
Καλημέρα,παρτάκι στη δουλίτσα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το Bunnahabhain δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει και είναι αυτό που λείπει από την συλλογή μου (συλλέγω από τo νησί Islay που είναι η «πατρίδα» των καπνιστών). Προσωπική μου άποψη είναι ότι το Caol Ila είναι το πιο ισορροπημένο και σχετικά vfm (52€). Πάντως Χρήστο, δεν ξέρω για εκεί αλλά εδώ το Bunnahabhain κρατάει μια σχετική φθηνή τιμή (53€) σε σχέση με το Lagavulin που κυμαίνεται από 63 έως και 78€!!!Υ.γ συγνώμη για το off topic..
Σκονισμένο όπως του αξίζει(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλησπέρες!
- ηθικος αυτουργος ο Βαιος
- Πρέπει να γίνει μάζωξη με ρολόγια, κουβέντες τεχνικές, ιστορίες, ανέκδοτα, ουίσκι, κομπολόγια και γενικά όλα τα είδη ανδρός με το που λήξει αυτό με τον covid γιατί σας βλέπω όλους πολύ ψαγμένους και χαίρομαι. Sent from my iPhone using Tapatalk
Γυναικες ;
Εννοείται ΚΑΙ γυναίκες. Αν κι εγώ στα 34 θα έχω σίγουρα πολύ λιγότερες ιστορίες από πολλούς εδώ μέσα, αλλά είναι καλές. Sent from my iPhone using Tapatalk
Μην μου πείς ότι .......καπνίζεις Βλέπω τασάκι πούρων, και μάλλον ένα Montechristo. Που δουλεύεις ? Στην ένωση εφοπλιστων, βιομηχάνων, ή κάτι τέτοιο. Ακου τασάκια πούρων στην δουλειά. Παληοκαπιτάλες. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Γυναικες ;Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.