0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να χαιρόμαστε τους εορτάζοντες 6(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά, με υγεία. Το Π.Ν να είναι πάντα ασφαλείς όλοι.Victorinox Swiss Army – V.25078 – Airboss Mach 4 XL Limited Edition 2003 (50 made)Και το κερασάκι στη τούρτα..Απο πισω ,για να το κάνει να λειτουργεί έχει Unitas μηχανή...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλή Κυριακή σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φοβερός!! Πολύ όμορφο και το strap, πως το βρίσκουμε?
Καλησπέρα και από μένα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Γεια σου γείτονα.Εγώ σήμερα περπάτησα από Ζέα μεριά.Είδα Παπανικολή και Τένις Ολυμπιακού!
cheapestnatostraps website, good company and reasonable quality and correct prices!
Κυριακή ... με τα πόδια ... and Orient Mako II !
1 από τα 50 στο φόρουμ,απλά άλλαξε χέρια Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μην παραξενεύεστε που δείχνει άλλη ώρα, και .......σταθερή. Το φοράει έτσι τα τελευταία 13 χρόνια που τον ξέρω
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.