TATAR και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
I am back(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα μας
Όντως!!! Εσύ όταν το πήρες το γνώριζες για τις κορώνες?
Ευχαριστώ παιδιάΤο συγκεκριμένο είναι για όλες τις ώρες και χρήσειςΔεν φαίνεται το μέγεθος (45)Κανονικά δεν βγαίνει με το ραμπερ.Απλά εμένα μου άρεσε και το έβαλα.Σταύρος(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρολογάρα συντοπίτη ! Sent from my iPad using Tapatalk
-Kalispera paidia!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Για δώσε συντεταγμένες
Εγώ σε συμπαθώ, εσύ γιατί με προσβάλεις 😀😀😀 φυσικά και το γνώριζα ... τέτοιες αγορές δεν γίνονται τυχαία
Πολύ δυνατος ακόμα μια φορά !
Ο χρονογράφος φιλαράκι όλα τα λεφτά στο έχω ξαναπεί,αλλά το λουράκι είναι τέλειο!!Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλαμάτα ! Αν και τα τελευταία χρόνια μένω Αθήνα μόνιμα, όποτε μάλλον πατριώτη έπρεπε να πω Sent from my iPad using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περιμένω τη Citizen να βγάλει το υποκατάστατο... δε θα μου ξαναμιλήσεις το ξέρω!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.