Από τη μία λέμε ότι τα panerai δεν πειράζει να είναι τεράστια στο χέρι, panerai είναι έτσι φοριούνται... Από την άλλη δεν πειράζει που έβγαλε 38άρι, και οι άλλοι έχουν... Αμ όχι κυρία μου! Θες πανέρι, θα το βάλεις μεγάλο! 
Κοίτα μη το βγάλει, Σπύρο, το quartz και παλεύεις να το δικαιολογήσεις κι αυτό... 
Βαγγελη, δεν χρειαζεται και δεν πρεπει να δικαιολογησω απολυτως τιποτα απο την πολιτικη μιας εταιρειας, της οποιας δεν ειμαι μετοχος!!

Αυτο που μπορω να κανω, ειναι να μεταφερω την επισημη θεση της και να εκφερω τη δικη μου γνωμη.
Απο περισυ που εγινε η παρουσιαση της σειρας due και εξεφρασα την εκπληξη μου, μου ειπωθηκε κατηγορηματικα οτι αυτο δεν θα επηρεασει τις υπολοιπες σειρες και το dna της, απλα θα ειναι μια προσθηκη στη γκαμα της, ενα ανοιγμα και σε αλλο αγοραστικο κοινο.
Κοινο, το οποιο θελει να φορεσει πανερι, αλλα δυσκολευεται με τα κλασικα ογκωδη πανερια και επιζητα κατι πιο ευκολο, αλλα εξ ισου αναγνωρισιμο σαν πανερι. Και εκει ειναι το ποιντ, μπορει να μας κακοφαινεται, αλλα οποιος δει ενα ρολοι της σειρας due ανφας, δυσκολα το ξεχωριζει.
Τωρα παρουσιαζει και μικροτερο μοντελο, υποθετω και για τις γυναικες, θα σας πω εγκυρα απο την Πεμπτη και μετα που θα ειμαι στη Γενευη.
Θεωρω παντως οτι μονο παρεξηγησιμη δεν μπορει να ειναι η επιθυμια μιας εταιρειας να κερδισει και αλλο αγοραστικο κοινο και να μεγαλωσει τη γκαμα της.
Sent from my iPhone using Tapatalk