0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που το βρήκες καλέ, αυτό με τις ζελατίνες ?
Πολλές νέες αφίξεις, έχω πήξει λιγο στη δουλειά, έχω και τρεις κοριτσαρους στο σπίτι... Καταλαβαίνετε...Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Μου πάνε τα Tag!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σου πάει πολύ! Νίκο ευχαριστώ και πάλι!! Χάρηκα που τα είπαμε! Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα φόρεσα τα ρολόγια κάποιων άλλων...υπέροχη ημέρα !!!
Σήμερα φόρεσα τα ρολόγια κάποιων άλλων...υπέροχη ημέρα !!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ποιο ξεχώρισες λίγο παραπάνω;
Το Tudor day date είναι πολύ ιδιαίτερο, με κουτί, χαρτιά, έναν ιδιοκτήτη, άριστη κατάσταση, του 1993. Είναι 36άρι και μου πέφτει κάπως μικρό. Αν ήταν 38άρι θα το αγόραζα επί τόπου...εάν ήταν προς πώληση
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.