0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως θέλει να με υιοθετήσει;;;
Κι εκεί που συζητούσα με τον πατέρα ενός μαθητή μου μόλις τελειώσαμε, κατά τύχη ανακάλυψα ότι είχε πάθος με τα ρολόγια ,έχει σταματήσει να μαζεύει και τα φυλάει σε θυρίδα για τα παιδιά. Κάτσε να σου δείξω ένα μου λέει και μου φέρνει αυτό Ευτυχώς που δεν κάθησε καλά στον καρπό και δεν θα χρειαστεί να το αγοράσω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι καλά αυτά τα VC;; Δε βλέπω να τα φοράνε πολύ
Το αριστερο subdial τι μετραει και εχει αριθμηση ως το 7 ?Απο οσο εχω υποψη μου , το μοντελο εχει μισαωρο και 12ωρο χρονογραφο...
Δεν έχω ιδέα ,ούτε έχω δει ποτέ από κοντά άλλο . Λες να είναι ρεπλικα ? Στάλθηκε από το KB2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, έτσι θα έλεγα. Και στα δυο subdials η αρίθμηση είναι λάθος ενώ και τα δεικτακια είναι διαφορετικά και από τις δυο γενιές του χρονογράφου.
Εγω εχω αδικο???
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.