0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: sub50 στις Νοέμβριος 07, 2019, 15:33:46 μμTo λογότυπο στην κάσα σας αρέσει???μου θυμίζει Parker με διαφημιστικό λογοτυπο: "σουβλατζιδικο ο Μπάμπης"
To λογότυπο στην κάσα σας αρέσει???
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Νοέμβριος 07, 2019, 15:02:23 μμΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠραγματικα το παραπανω Diesel ,εεεε, Police....ααααα Tag Heuer ειναι.......δε μου αρεσει
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Ευρυάναξ στις Νοέμβριος 07, 2019, 15:02:23 μμ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠραγματικα το παραπανω Diesel ,εεεε, Police....ααααα Tag Heuer ειναι.......δε μου αρεσει
Παράθεση από: jiorg στις Νοέμβριος 07, 2019, 16:23:20 μμΠαράθεση από: Ευρυάναξ στις Νοέμβριος 07, 2019, 15:02:23 μμ.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠραγματικα το παραπανω Diesel ,εεεε, Police....ααααα Tag Heuer ειναι.......δε μου αρεσειΛογικό να μη σου άρεσει....Replica είναι !!
Yema Superman Heritage Bronze, 41mm & 39mm
Και εγώ τα γουστάρω τα yema Νίκο αρκετά θα έλεγα,ειδικά αυτό το μοντέλοΣτάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.