0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 21, 2019, 20:13:20 μμΤο μεγαλύτερο ρολόι καρπού στο κόσμο. 70 κάτι mm (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkU boat ειναι? Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μεγαλύτερο ρολόι καρπού στο κόσμο. 70 κάτι mm (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
U-Boat ( υποβρύχιο ), που κινείται με Diesel ( καύσιμο ΜΕΚ )
Παράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 21, 2019, 21:11:51 μμU-Boat ( υποβρύχιο ), που κινείται με Diesel ( καύσιμο ΜΕΚ ) Πφφφφ,δεν ξανανεβαζω κάτι για μεγάλα ρολόγια,με έχετε κάνει ρόμπα λέμε Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 21, 2019, 21:13:35 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 21, 2019, 21:11:51 μμU-Boat ( υποβρύχιο ), που κινείται με Diesel ( καύσιμο ΜΕΚ ) Πφφφφ,δεν ξανανεβαζω κάτι για μεγάλα ρολόγια,με έχετε κάνει ρόμπα λέμε Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό, δεν είναι μεγάλο. Είναι 4 μαζί. Αρα, 40 Χ 4 = 160. Και με 70, είναι λιγότερο και από τα μισά, τα 80
Νέο Rolex yacht master 42mm(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: Alexandros00 στις Σεπτέμβριος 21, 2019, 21:37:20 μμΝέο Rolex yacht master 42mm(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε ασπρόμαυρο το βγάζουν ?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Wolf- στις Σεπτέμβριος 23, 2019, 21:59:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το navitimer η τό pelagos δεν με χαλαγανε καθόλου Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
PELAGOS!!!!!Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.