0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: neuromind στις Φεβρουάριος 15, 2017, 14:14:00 μμΠαράθεση από: neuromind στις Φεβρουάριος 15, 2017, 14:12:23 μμΤο σκεφτομαι........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμε μαυρο croco λουρακι......... Μοιάζει πολύ με SRP αλλα δεν είναι. Διακρίνω όμως 4R35 οποτε μην το σκέφτεσαι καν. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: neuromind στις Φεβρουάριος 15, 2017, 14:12:23 μμΤο σκεφτομαι........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμε μαυρο croco λουρακι.........
Το σκεφτομαι........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραιο, ποιο ειναι αυτο; Σειρα srp?
Παράθεση από: harolagoha στις Φεβρουάριος 15, 2017, 15:17:32 μμΩραιο, ποιο ειναι αυτο; Σειρα srp?seiko srpa25k1
Καταπληκτική φωτό που βρήκα στο Ίντερνετ! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: neuromind στις Φεβρουάριος 15, 2017, 14:12:23 μμΤο σκεφτομαι........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαυτό από σπόντα το έχω στο σπίτι. Το αγόρασα για δώρο και δεν το έδωσα ακόμη. Το ρολόι είναι σχετικά μεγάλο, βαρύ και το χρώμα του είναι σκούρο μπλε μουντό. όμως....πολύ ρολόι για τα λεφτά του.....
γιατρέθα προσπαθήσω να βγάλω το Σαββατοκύριακο και να ανεβάσω.....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.