0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φοβερή συλλογή!
Τώρα βρίσκεις σε δερμάτινα λουράκια αυτό το στύλ, σε μπρασελέ δεν νομίζω να υπάρχει πλέον παραγωγής, εκτός κάποιων που τα φτιάχνουν μόνοι τους, περασμένης ηλικίας, κολλημένοι στην εποχή που στους "διπλούς πειρασμούς" δεν κοιτάγαν τα ρολόγια αλλα τις φέρουσες κατασκευές, έχω δει μερικά σε αναρτήσεις στα ξένα fora.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 21, 2016, 15:59:25 μμΤώρα βρίσκεις σε δερμάτινα λουράκια αυτό το στύλ, σε μπρασελέ δεν νομίζω να υπάρχει πλέον παραγωγής, εκτός κάποιων που τα φτιάχνουν μόνοι τους, περασμένης ηλικίας, κολλημένοι στην εποχή που στους "διπλούς πειρασμούς" δεν κοιτάγαν τα ρολόγια αλλα τις φέρουσες κατασκευές, έχω δει μερικά σε αναρτήσεις στα ξένα fora. Βγάζει η breitling.Το air racer..
Τα δικά μας ήταν "λαμαρινάκια".
subirimagenes
Η swatch, έχει πιο όμορφα
Έχω την αίσθηση,για να μην πω τη βεβαιότητα,ότι ο Νικόλας θα ξετρελαθεί μ αυτό...free image upload
Όλοι οι φίλοι του καλού ρολογιού θα ξετρελαθούν
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.